Công ty TNHH TeamWork Việt Nam

IT
0764022114 0764022*** show
huynh-kim-thanh.ho@teamwork.net
Open Jobs - 0

Send message to "Công ty TNHH TeamWork Việt Nam"

Follow us

Giới thiệu về nhà tuyển dụng

Công ty TNHH TeamWork Việt Nam-TeamWork Vietnam Company Limited

Chúng tôi là đối tác chiến lược của tập đoàn SAP trong chuyển đổi kỹ thuật số, TeamWork hiện đang có bốn kinh doanh cốt lõi:
Tư vấn kinh doanh
Giải pháp kinh doanh SAP
Nền tảng công nghệ
Phân tích dữ liệu.
Được khách hàng công nhận về chuyên môn và kinh nghiệm, TeamWork đồng hành cùng cả các Doanh nghiệp toàn cầu với nhiều quy mô khác nhau. Với hơn 900 nhân viên và 20 chi nhánh toàn cầu (Thụy Sĩ, Pháp, Slovakia, Đức, Luxemburg, Việt Nam, Singapore, Trung Quốc, Ấn Độ, Canada, Hoa Kỳ…), TeamWork nổi bật với khả năng đảm bảo dịch vụ khách hàng 24/7 (bằng tiếng Anh và tiếng Pháp).
Cho đến nay TeamWork đã đạt được mức tăng trưởng ổn định và nhận được tín nhiệm của khách hàng và lòng trung thành của nhân viên.

—————————-

We are SAP strategic partner in digital transformation, TeamWork is involved in five core businesses :

l  Management Consulting

l  Salesforce

l  SAP Business Solutions

l  Technology Platforms

l  Data Analytics.

Recognized by its clients for its expertise and experience, TeamWork accompanies both major international accounts and SMEs. With more than 1000 employees and 21 international locations (Switzerland, France, Slovakia, Germany, Luxemburg, Mauritius, Vietnam, Singapore, China, India, Canada, United States), TeamWork stands out with its ability to guarantee 24/7 technical and functional outsourcing support services (in English and French) and geographical proximity to its customers.

The competence, the taste for the challenge, the human values and the talent of its teams allow TeamWork to achieve linear growth and strong customer and employee loyalty.

We kindly invite you to visit our web site at https://www.teamwork.net/en for more information.

 

Portfolio